Бакалавриат

Мамандық шифры:

6B11103

Мамандығы:

Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі

Факультеті:

География және табиғатты пайдалану

Бiлiктiлiгі:
  • бiрiншi жоғары бiлiм - қызмет көрсету саласының бакалавры
  • бiрiншi жоғары қысқартылған бiлiм - қызмет көрсету саласының бакалавры
  • Түлектер моделі
  • Міндетті пәндер
  • Элективті пәндер
  • Кәсіби
ON1: Қонақжайлылық теориясының негіздерін, орналастыру және тамақтану индустриясы кәсіпорындарының қызметін мемлекеттік-заңнамалық реттеу ережелері негізінде біледі.
ON2: Өндірістік қызметтегі жоспарлауды жүргізуге, тұтынушылардың тұратын жері мен тамақтануы үшін барынша сапалы қызметтер жасауға қабілетті.
ON3: Кәсіби қызметте заманауи техникамен, компьютерлік бағдарламалармен, интернет-технологиялармен, GDS жұмыс істеу әдістері мен дағдыларын қолдана алады.
ON4: Кәсіби міндеттерді тиімді орындауға, кәсіби және жеке даму үшін қажетті ақпаратты іздеу мен пайдалануды жүзеге асыруға қабілетті.
ON5: Адамдардың тұтынушы ретіндегі ерекше сипаттамаларын, қарым-қатынасты сауатты құру қабілетін, қиын және күтпеген жағдайларда дұрыс шешім қабылдай білу қабілетін көрсе алады.
ON6: Ресурстар жөніндегі қажеттіліктерді анықтап, тұтынушылардың қажеттіліктері мен қызмет көрсетудің жоғары стандарттарын ескере отырып, қонақжайлылық саласындағы кәсіби қызметті ұйымдастыра алады.
ON7: Практикалық қызмет барысында операциялық қызметтерді ұйымдастыру, еңбекті қорғау жіне де тіршілік қауіпсіздігі талаптарының орындалуын қамтамасыз етуге қабілетті.
ON8: Стандартты және инновациялық тәсілдер негізінде менеджмент, кәсіпкерлік және де тұтынушыларға қызмет көрсету бойынша жұмыстарды ұйымдастыруға қабілетті.
ON9: Қонақжайлылық саласындағы кәсіпорындардың өнімдері мен қызметтерін өрлету және сату үшін маркетингтік технологияларды пайдаланады.
ON10: Қабылдау, орналастыру, броньдау, тамақтану, қауіпсіздік қызметтері және тағы басқа қосымша қызметтер бөлімшелерінің қызметін ұйымдастырумен шұғылданады.
ON11: Ұжымда жұмыс істеуге, әріптестерімен, басшылықпен, тұтынушылармен тиімді қарым-қатынас жасауға, қарамағындағы қызметкерлердің жұмысы үшін жауапкершілікті өз мойнына алуға қабілетті.
ON12: Өз мамандығының мәні мен әлеуметтік маңыздылығын түсіне отырып, оған тұрақты қызығушылық танытады және де қонақжайлылық саласында өз қызметін ұйымдастыра алуға қабілетті.
  2021-2024 жылдардағы мәліметтер көрсетілген
  2021-2024 жылдардағы мәліметтер көрсетілген
  2021-2024 жылдардағы мәліметтер көрсетілген